Länk till den gamla hemsidan
Övriga länkar
Nyheter Våra projekt Rapporter Stöd oss

Användbara länkar

Länkar och kontakt till projekt som vi stödjer eller som vi har besökt

- EMIR, hundhemmet i Polen, emir2@interia.pl

- Dzivnieku Patversme, Lettland, info@patversme.lv

Baltic Animal Care, St Petersburg, bobelon@yandex.ru

Svenska länkar

- arbetar för att stoppa djurplågeriet och slakten av katter och hundar i Asien.

- Stifud, Stiftelsen Forskning utan djurförsök, delar ut forskningsanslag.

- Chans, CHarity for ANimals Society, ideell förening som arbetar för en bättre djurhållning i Sverige och andra länder.

- paraplyorganisation, där Djurskydd i Östeuropa är medlem.

- Nordens Viltrehabilitering, ideell förening vars syfte är att hjälpa skadade vilda djur.

- Fågel- och Kottecentralen, en ideell förening vars syfte är att hjälpa skadade vilda djur, främst fåglar och igelkottar.

- Sveriges äldsta djurrättsorganisation.

- Park med utrotningshotade djur.

- en bra hemsida med information om hemlösa katter mm.

- bra sida för alla er som vill veta mer om katter.

- Stockholms Katthem, hjälper katter i nöd.

- försöker minska antalet hemlösa katter och verka för att förbättra kattens status och välmående i Stor-Stockholm.

- Djurskyddet Västerås Huskatten, arbetar med att hitta varaktiga och kärleksfulla hem till övergivna och hemlösa katter i Västerås med omnejd.

Utländska länkar

- paraplyorganisation, där Djurskydd i Östeuropa är medlem.

- European Society of Dog and Animal Welfare.

- "For a Europe that cares for animals"

- "the American Society for Prevention of Cruelty to Animals" - mycket och allsidig information, inte bara om djurskydd med om allt som rör djuren.

- "news for people who care about animals".

- kattskyddsförening i England.

- hundskyddsförening i England.

- "People for the Ethical Treatment of Animals" - amerikansk djurskyddsförening.

- "the Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals" - djurskyddsförening i England.

- "Working to improve the status and welfare of animals with over 3,000 affiliates in more than 100 countries" - World Animal Net, har den bästa uppdaterade länklistan till organisationer runt om i världen - över 16 000 organisationer finns med i deras register och över 10 000 länkar. Även länkar till information om lagstiftning och mycket, mycket annat.

- "The International Companion Animal Welfare Conference" - en djurskyddskonferens som hålls en gång om året.

- college i England som har djurskydds- och djurvårdsutbilningar.